Conjunt de dades |
Últim canvi
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
agendaturisme358369509 | Visita Gourmet: Vi, Oli i mel | 2021-10-08 00:00:00 | 2021-10-08 23:59:59 | Visita al celler del SXII de la família amb degustació gastronòmica d'oli, vins i mel. | Caves Abadal | https://blog.barcelonaesmoltmes.cat/-/visita-gourmet-vi-oli-i-mel | 93 820 38 03 | Caves Abadal | Masia Roqueta s/n, Horta d'Avinyó,Avinyó | 08279 | Avinyó | 41.8185759,1.9797276 | http://abadal.net/ca/producte/visita-gourmet/ | 08012 | 12 | Turisme per a gent curiosa; Visita guiada; Avinyó; Enoturisme; Bages | turisme_per_a_gent_curiosa; visita_guiada; avinyo; enoturisme; bages | Activitat pagament | <p>Sempre amb reserva prèvia. Aquesta activitat s’efectuarà si s’arriba al mínim de 4 persones. En cas que no, es contactarà per canviar la data. La visita es realitzarà en un dels tres idiomes o bilingüe segons el grup.</p> | 7 | Tourisme: Programme des principales activités | 2024-04-23 21:27 | |||||||||||||||||||
agendaturisme409129025 | Tast de vins i gelats gastronòmics | 2024-05-16 00:00:00 | 2024-05-16 23:59:59 | Viu una vivència única amb el nostre cuiner Slow,Us sorprendrà amb la seva creativitat i habilitat per combinar els deliciosos gelats de Sandro Desii amb els excepcionals vins del Celler les Acàcies | Slow Turisme | https://blog.barcelonaesmoltmes.cat/-/tast-de-vins-i-gelats-gastronomics-1 | 669232068 | Celler Les Acàcies | Carretera B-431 km 56,7,Avinyó | 08279 | Avinyó | 41.8943643,1.9878445 | https://slowturisme.com/ | 08012 | 12 | Avinyó; Visita guiada; Enoturisme; Gastronomia; Paysages Barcelona; Bages | avinyo; visita_guiada; enoturisme; gastronomia; paysages_barcelona; bages | Activitat pagament | Visita guiada | Experimentareu una explosió de sabors amb combinacions com Vinari d'Or Instant de Flor amb carpaccio de pinya i safrà, i gelat artesanal de vainilla. Desbordant, amb una espuma calenta de patata i gelat fumat de formatge Idiazabal. Avinus amb plat de 5 textures de xocolata, incloent gelat de xocolata negra grand cru 70%. Una oportunitat per descobrir el món del vi i la gastronomia, compartir moments inoblidables amb amics o companys de treball. Uniu-vos a nosaltres i explorau les delícies d'aquest maridatge que us convertirà en ambaixadors de la unió entre gelats, gastronomia i vi. Reserveu aviat, places limitades. Us esperem per crear moments únics i sabors inoblidables! | 7 | Tourisme: Programme des principales activités | 2024-04-23 21:27 |
Estadístiques 2024
Tourisme: Programme des principales activités
Mitjana 2024: 98,57 consultes/dia
Sabies que...?
...pots recuperar la informació dels museus en format RDF?
Actualment la API ofereix el retorn de les dades en format JSON per defecte, però se'n poden especificar d'altres com ara XML, CSV i RDF.
Exemple: https://do.diba.cat/api/dataset/museus/format/rdf-xml