Detall - activitat_23
Tipus de contingut: sostenible_agenda | Dataset: agenda_sostenible
ID
activitat_23
Imatge
Nom del lloc
Localització
Data inicial
2024-09-29 00:00:00
Data final
2024-09-29 23:59:59
Categoría principal
Reciclatge/Residus
Categories
Agricultura, Reciclatge/Residus
Etiquetes
malbaratament alimentari
Contacte
Cos
Enguany es celebra la segona edició del Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d’aliments. La pandèmia de la COVID-19 ha provocat un despertar mundial sobre la necessitat de transformar i reequilibrar la manera de produir i consumir els nostres aliments. Reduir les pèrdues i els residus d’aliments és essencial en un món on el nombre de persones afectades per la fam ha anat augmentant lentament des del 2014. Es perden i malgasten tones i tones d’aliments comestibles cada dia. La pèrdua i el malbaratament d'aliments també exerceixen una pressió innecessària sobre la base de recursos naturals i sobre el medi ambient. Aquest fet provoca l'esgotament de la base de recursos naturals i genera gasos d'efecte hivernacle. Web de la FAO Web de la Generalitat de Catalunya Campanya Som Gent de Profit
Destinatari
Organitzador