Detall - agendadiba280881358
Tipus de contingut: acte | Dataset: agendageneral_ca
ID
agendadiba280881358
Títol
Introducció a l'habitatge, l'urbanisme, les activitats i la protecció civil. Formació per a nous càrrecs electes
Data d'inici
2019-12-11 09:00:00
Data de finalització
2019-12-13 14:00:00
Descripció
Aquesta acció formativa pretén compartir i debatre entre tècnics i electes les orientacions bàsiques que haurien de regir les competències d'habitatge, urbanisme, activitats i protecció civil. I, a l'hora, presentar els instruments bàsics de suport i cooperació de què disposa la Diputáció al servei dels ens locals.
Imatge
Organitzadors
Enllaç web
https://www.diba.cat/web/agenda/-/els-reptes-locals-de-l-habitatge-l-urbanisme-les-activitats-i-la-proteccio-civil-introduccio-i-debat-per-a-nous-electes
Telèfon
Correu de contacte
Nom del lloc
Recinte de l'Escola Industrial, sala d'actes de l'Edifici el Vagó. C/ Urgell, 187, 3a planta
Adreça
Recinte de l'Escola Industrial, sala d'actes de l'Edifici el Vagó. C/ Urgell, 187, 3a planta
Codi postal
Nom del municipi
Localització
41.3879180,2.1493020
Web
Col·laboradors
Municipi
Temes
1
Etiquetes
Categoria
Relació amb el punt
Preu
Peu Imatge
Durada
Observacions d'horari
Dies
Tipus
Públic
Observacions
Comarca
Documentació
Assistents
Aforament
Inscripció
Cos
Presentació L’acció urbanística local, el disseny, implementació i avaluació de polítiques d’habitatge, la gestió i control administratiu de les activitats o la planificació de la protecció civil són matèries de gran complexitat tècnica i jurídica i responen a diferents àmbits competencials dels ens locals. Els nous mandats municipals que tot just fa uns mesos han arrencat han d’assumir aquesta complexitat i estructurar una resposta efectiva i ajustada a una normativa sovint poc adaptada a l’enorme varietat territorial dels nostres municipis. Creiem doncs que és oportú posar a disposició de l’electe un marc d’orientació bàsica en el que es mostrin no només les obligacions i els límits, sinó també els potencials i les possibilitats d’acció que cada consistori pot aplicar en el seu àmbit territorial sobre les matèries que són pròpies de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats. Objectius - Facilitar una aproximació introductòria a partir de la identificació dels reptes i oportunitats que es plantegen en el món local. - Exposar el marc competencial i legal d’aplicació, així com els instruments disponibles per a cada una de les matèries esmentades. - Presentar els recursos de suport que oferim als ens locals des del Servei d’Urbanisme, l’Oficina d’Habitatge i l’Oficina d’Activitats de la Gerència. Destinataris Càrrecs electes dels governs locals (alcaldes, regidors, consellers, etc.) que desenvolupen la seva activitat pública en l’àmbit de l’urbanisme, l’habitatge, les activitats o la protecció civil, així com altres càrrecs que, tot i no exercir les seves responsabilitats en aquesta matèria, poden estar-hi interessats. Programa i inscripcions La jornada és gratuïta però, per raons organitzatives, cal formalitzar la inscripció fins al 5 de desembre de 2019 (inclòs) clicant aquest enllaç. Podeu consultar el programa clicant aquest enllaç.
Cercador/Codi
nominatim/OK