Detall - activitat_31
Tipus de contingut: sostenible_agenda
| Dataset: agenda_sostenible
- ID
- activitat_31
- Imatge
- Nom del lloc
- Localització
- Data inicial
- 2024-09-29 00:00:00
- Data final
- 2024-09-29 23:59:59
- Categoría principal
- Reciclatge/Residus
- Categories
- Agricultura, Reciclatge/Residus
- Etiquetes
- malbaratament alimentari
- Contacte
- Cos
- Enguany es celebra la segona edició del Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d’aliments. La pandèmia de la COVID-19 ha provocat un despertar mundial sobre la necessitat de transformar i reequilibrar la manera de produir i consumir els nostres aliments. Reduir les pèrdues i els residus d’aliments és essencial en un món on el nombre de persones afectades per la fam ha anat augmentant lentament des del 2014. Es perden i malgasten tones i tones d’aliments comestibles cada dia. La pèrdua i el malbaratament d'aliments també exerceixen una pressió innecessària sobre la base de recursos naturals i sobre el medi ambient. Aquest fet provoca l'esgotament de la base de recursos naturals i genera gasos d'efecte hivernacle. Web de la FAO Web de la Generalitat de Catalunya Campanya Som Gent de Profit
- Destinatari
- Organitzador