Detall - agendadiba300514764
Tipus de contingut: acte | Dataset: agendageneral_ca
ID
agendadiba300514764
Títol
AJORNAT! Cicle de Visites: Les polítiques d’habitatges dels petits municipis: “El cas de Taradell i la Mancomunitat La Plana”
Data d'inici
2020-03-27 10:00:00
Data de finalització
2020-03-27 12:00:00
Descripció
L’activitat que ara us proposem tindrà lloc el divendres 27 de març, i se centra en conèixer les actuacions que, en matèria d’habitatge, s’han dut a terme els darrers anys al municipi osonenc de Taradell i a la Mancomunitat La Plana.
Imatge
https://diba.cat/documents/479934/0/Imatge+visita+Taradell_3/141b7901-4ee6-4147-be59-6f2fa5dad73e?t=1582542119461  
Organitzadors
Enllaç web
https://www.diba.cat/web/agenda/-/cicle-de-visites-les-politiques-d-habitatges-dels-petits-municipis-el-cas-de-taradell-i-la-mancomunitat-la-plana-
Telèfon
Correu de contacte
Nom del lloc
Ajuntament de Taradell (Carrer de la Vila, 45, Taradell).
Adreça
Ajuntament de Taradell (Carrer de la Vila, 45, Taradell).
Codi postal
Nom del municipi
Localització
41.8739000,2.2875000
Web
Col·laboradors
Municipi
Temes
1
Etiquetes
Categoria
Relació amb el punt
Preu
Peu Imatge
Durada
Observacions d'horari
Dies
Tipus
Públic
Observacions
Comarca
Documentació
Assistents
Aforament
Inscripció
Cos
Presentació Reprenem el “Cicle de visites: Les polítiques d’habitatge dels petits municipis” que vam engegar l’any passat amb les visites a Cardona i Vallcebre. Visites que tenen com a objectiu donar a conèixer i posar en valor les polítiques públiques locals d’habitatge endegades a municipis de menys de 10.000 habitants de la demarcació de Barcelona que tinguin un enfocament innovador, ja sigui en la recerca de fórmules alternatives d’accés a l’habitatge que facilitin atreure població al municipi o frenar-ne la pèrdua, ja sigui en la recerca de sistemes de construcció sostenibles. Responsables polítics i tècnics ens explicaran le actuacions que en matèria d'habitatge, s'ha dut a terme els darrers anys al municipi osonenc de Taradell i a la Mancomunitat La Plana: L’execució d’un innovador projecte pilot europeu de rehabilitació que incorpora criteris d’eficiència energètica i millora del comportament tèrmic i bioclimàtic d’un edifici d’ús residencial de titularitat pública a Taradell, a càrrec del responsable operatiu d’aquesta rehabilitació de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, i dels responsables del seguiment de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès. Les actuacions de promoció i gestió d’habitatges tutelats per a gent gran en correlació amb l’estructura sociodemogràfica força envellida del municipi, per part de l’Ajuntament de Taradell. Les estratègies de cooperació en matèria d’habitatge i l’estudi d’optimització del parc públic de la Mancomunitat de La Plana. Destinataris L’activitat s’adreça principalment a càrrecs electes i personal tècnic de municipis petits i consells comarcals, així com a professionals interessats en conèixer experiències innovadores en matèria d’habitatge. Lloc de trobada A les 10.15 hores davant de l’Ajuntament de Taradell (Carrer de la Vila, 45, Taradell). La visita té una durada estimada de dues hores. Inscripcions La formalització de la inscripció s’ha de fer complimentant i enviant el següent formulari. El termini d’inscripció finalitza el dia 20 de març. La inscripció és gratuïta. Aforament màxim de 25 persones.
Cercador/Codi
nominatim/OK