Detall - agendadiba436214957
Tipus de contingut: acte | Dataset: agendageneral_ca
ID
agendadiba436214957
Títol
Formació: Control sanitari en petits establiments del sector làctic: elaboració i venda de formatges i productes làctics
Data d'inici
2025-11-05 00:00:00
Data de finalització
2025-11-05 23:59:59
Descripció
Dates: 5, 12, 19 i 27 de novembre de 2025 Horari: de 9 h a 14 h Lloc: 5 a l’obrador d’Alpens / 12, 19 i 27 a la sala D1. Edifici Serradell. Passeig Vall d'Hebron, 171. Barcelona Inscripció Informació del curs
Imatge
Organitzadors
Enllaç web
https://www.diba.cat/web/agenda/-/formacio-control-sanitari-en-petits-establiments-del-sector-lactic-elaboracio-i-venda-de-formatges-i-productes-lactics
Telèfon
Correu de contacte
Nom del lloc
Adreça
Codi postal
Nom del municipi
Localització
Web
Col·laboradors
Municipi
Temes
1
Etiquetes
Activitats organitzades per la Diputació de Barcelona
Categoria
activitats_organitzades_per_la_diputacio_de_barcelona
Relació amb el punt
Preu
Peu Imatge
Durada
Observacions d'horari
Dies
Tipus
Públic
Observacions
Comarca
Documentació
Assistents
Aforament
Inscripció
Cos
Cercador/Codi
nominatim/ZERO_RESULTS
Url Inscripcions
Identificador secundari