Detall - agendadiba436214957
Tipus de contingut: acte
| Dataset: agendageneral_ca
- ID
- agendadiba436214957
- Títol
- Formació: Control sanitari en petits establiments del sector làctic: elaboració i venda de formatges i productes làctics
- Data d'inici
- 2025-11-05 00:00:00
- Data de finalització
- 2025-11-05 23:59:59
- Descripció
- Dates: 5, 12, 19 i 27 de novembre de 2025 Horari: de 9 h a 14 h Lloc: 5 a l’obrador d’Alpens / 12, 19 i 27 a la sala D1. Edifici Serradell. Passeig Vall d'Hebron, 171. Barcelona Inscripció Informació del curs
- Imatge
- Organitzadors
- Enllaç web
- https://www.diba.cat/web/agenda/-/formacio-control-sanitari-en-petits-establiments-del-sector-lactic-elaboracio-i-venda-de-formatges-i-productes-lactics
- Telèfon
- Correu de contacte
- Nom del lloc
- Adreça
- Codi postal
- Nom del municipi
- Localització
- Web
- Col·laboradors
- Municipi
- Temes
- 1
- Etiquetes
- Activitats organitzades per la Diputació de Barcelona
- Categoria
- activitats_organitzades_per_la_diputacio_de_barcelona
- Relació amb el punt
- Preu
- Peu Imatge
- Durada
- Observacions d'horari
- Dies
- Tipus
- Públic
- Observacions
- Comarca
- Documentació
- Assistents
- Aforament
- Inscripció
- Cos
- Cercador/Codi
- nominatim/ZERO_RESULTS
- Url Inscripcions
- Identificador secundari

